Поверителност
Горещи оферти
Вилно селище Романтика Форест
Батак
Вилно селище Романтика Форест е самобитно ваканционно място за хора, търсещи неповторими преживявания в близост до природата на 1530м надморска височина.

Местоположение: 

м-ст Кавал тепе, язовир Широка поляна, гр.  Батак


Брой стаи: общо 15 вили: 4 с две спални и 11 вили с три спални

В стаите: Вила за 2-6ма - на два етажа. На 1 етаж са разположени хол с камина, мека мебел (диван с маса), трапезария, кухненски плот с мивка, баня, тоалетна и веранда. На 2 етаж са две стаи всяка, с по едно легло персон и половина и още едно единично легло. Вилата е оборудвана с термо кана за топла вода, микровълнова печка  и посуда ( вилици, лъжици, чинии и чаши ). На разположение пред вилата е външно барбекю на дървени въглища.
Вила за 6ма - на два етажа. На 1 етаж са разположени хол с камина, мека мебел (диван с маса), трапезария, стая с две легла, баня, тоалетна и веранда. На 2 етаж са две стаи, всяка с по едно легло персон и половина и още едно единично легло.
ВИП Вила до 10човека -  на два етажа. На 1 етаж са разположени голяма уютна дневна с камина, кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и голяма веранда с барбекю. Вторият етаж разполага със спалня, малка всекидневна , детска стая, баня и тоалетна. На приземния етаж е разположен релакс център. Вилата е оборудвана с посуда (вилици ,лъжици , чаши и чинии) , печка за готвене с керамичен плот. Голяма камина на дърва в хола на първия етаж. Верандата разполага с барбекю на дървени въглища.

Ресторанти и барове:  на разположение на гостите са Ресторант и Барбекю с лятна градина.

Спорт и рекреация:  СПА Център - релаксиращи масажи, сауна, парна баня и хидромасажно джакузи, чиято обща комбинирана дейност е насочена към намаляване на стреса , възтановяване на жизнените сили, грижа за тялото и духа. Водата е изворна от планината с постоянно подържана температура от 32 градуса.

Хотелът предлага още: наем на корабче, водни колелета, каяци, велосипеди, конна езда, моторна шейна, тенис на маса, федербал, риболов, лодки.

Интернет: безплатен Wi-Fi достъп

За децата: детски кът.

Домашни любимци: се разрешават срещу такса.

Безплатно ползване на: паркинг, интернет.

Хотелът работи: целогодишно.


COPYRIGHT 2008, NEYA TRAVEL LTD. ALL RIGHTS RESERVED.