Поверителност
Горещи оферти
Великден във Виена от Варна
Транспорт: самолет
Дати: 10/04
Дни: 4 дни/ 3 нощувки
Цена: от 898 лв на човек




Маршрут: Варна - Виена - Варна
Период на екскурзията: 10/04/15 - 13/04/15
Дни: 4 дни/3 нощувки
Цена: от 898 лева

Пакетната цена е на човек в двойна стая и включва:
* Самолетен билет Варна- Виена - Варна или Варна – София – Виена – София –Варна;
* 3 нощувки на база нощувка със закуска в хотел 3*/ 4* 
* трансфери летище – хотел – летище
* Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/

Цената не включва:
* Летищни такси – 90 евро / заплащат се задължително и подлежат на препотвърждение /;
* Екскурзии по желание
* доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.

Цена на човек в двойна стая на база нощувка със закуска и полет от Варна
Хотел
На човек
в двойна стая
На човек
в единична стая
Дете до 11г
с 2ма възрастни
 Ibis Mariahilf 3*
http://www.accorhotels.com/gb/hotel-0796-ibis-wien-mariahilf/index.shtml
или подобен
898 лв
1054 лв
722 лв
 The hotel 1060 Vienna  4*
http://www.theviennahotel.at/
или подобен
1015 лв
1133 лв
 
780 лв

Необходими документи:
* лична карта или задграничен паспорт
* За деца до 18 г., придружавани от близък  или  само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него

Програмата се осъществява при наличие на записани минимум 15 участници. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване!!!

Резервации:
* Записването  за пътуване става  в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и Noи валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията  се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко от 50% от цената.

* Плащане - Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 25 дни преди датата на заминаване. В противен случай резервацията се смята за анулирана и се дължи неустойка както следва:


Примерна програма:
Първи ден /10.04.2015/
Излитане от Варна ,пристигане във Виена в 14.25. Трансфер до избрания хотели настаняване.
Следобед свободно време или възможност за пешеходнаобиколка на центъра на Виенас гид с български език / срещу доплащане/ –Операта: една от най красивите и заети опери в света. Всяка година там се правят по около 300 изпълнения на година, двореца Хофбург-бившата зимна резиденция на Хабсбургите, Парламента със статуята и фонтана на Атина. Кметството- седалището на кмета, и на градския съвет. Построена е в готически, като на  върха на кулата на кметството се намира Rathausmann – пазителят на сградата, и един от символите на града,катедралата „Свети Стефан“ - внушителната  готическа катедрала, наричана нежно от виенчани “Щефи” е завършена през 1433 г.  и е  висока в 136 м. От върха на кулата се разкрива изключителна гледка към цяла Виена, площада Грабен с колоната на Чумата и елегантната улица Колмаркт със сладкарницата Демел, където можете да се насладите на ароматното виенско кафе и торта Сахер.
Възможност за вечеря  в типичен австрийски ресторант.

Втори ден /11.04.2015/
След закуска-свободно време за самостоятелно разглеждане на Виена или за посещение на двореца Шьонбрун - лятната резиденция на Хабсбургите  /такса вход от 15 евро, предварителната резервация е задължителна/, разглеждане на парка и зоологическата градина на Шьонбрун. Tам се намира най-старата в света и единствена барокова зоологическа градина. Посещение на Шонбрун с гид – 20 евро+входна такса.
Следобед можете да разгледате:
Природо – историческият музей (Naturhistorisches Museum) е един от най – важните музей в света. С течение на годините броя на екпонатите нараствал непрекъснато като достигнал до днес над 20 млн. екпоната с голямо историческо значение.
Музеят за изящни изкуства (Kunsthistorisches Museum) се намира в пищна сграда, коронована с четириъгълен купол на върха. Той е един от първите музей в света за изящно и декоративно изкуство. Тук имате възможност да видите творби на Рафаело, Веласкез, Рубенс, Микеланджело и др.
Вечерта на бохемите предлагаме да посетят някоя от многобройните кръчми в района на Гринцинг, известен с младото си вино и вкусната австрийска кухня.

Трети ден /12.04.2015/
След закуска – свободно времеза самостоятелно посещение на  Двореца Белведере -бароков комплекс, построен от принц Юджин от Савой. Той се намира на югоизток от центъра на града. Дворецът се състои от две части – Горен и Долен Белведере. И двете части са построени от Йохан Лукас фон Хилдебранд – един от най – важните австрийски архитекти. Там е изложена известната "Целувка" на Густав Климт.Входен билет от 13 евро/цената е в зависимост от посещаваните обекти/

Четвърти ден /13.04.2015/
Закуска. Трансфер хотел-летище. Полет от Виена за Варна според избраните полети.
Сподели
COPYRIGHT 2008, NEYA TRAVEL LTD. ALL RIGHTS RESERVED.