Поверителност
Екскурзии и почивки - Автобусни екскурзии от Варна - о-в Сардиния-чартърна програма лято 2016-Полет от Варна
Горещи оферти
о-в Сардиния-чартърна програма лято 2016-Полет от Варна
Транспорт: самолет
Дати: 19/09, 26/09, 03/10
Дни: 8 дни/ 7 нощувки
Цена: От 589 евро


Настаняване в хотел Club Valtur Colonna Beach 4*
Дата 19.09.16 -  620 Евро на човек
Дата 26.09.16 -  589 Евро на човек ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА
Дата 03.10.16-   589 Евро на човек ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
*Самолетен билет Варна – Олбия/Сардиния – Варна с чартърен полет на „Bulgarian Air Charter” /цената не включва кетъринг по време на полетите/.
*Пътнически и летищни такси /в размер на 90 евро на човек към 22.06.2016.
*7 нощувки в хотел Club Valtur Colonna Beach 4* на база обогатен полупансион, включващ минерална вода и вино по време на вечеря (с възможност за пансион FB+ срещу допълнително заплащане**). За този хотел е безплатно и ползването на шезлонги и чадър на плажа /в зависимост от наличността/.
*Трансфери летище - хотел - летище.
*Медицинска застраховка с покритие 10000 евро (с Assistance).

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
*Допълнителни  екскурзии по желание /закупуват се на място след пристигане/*
*Доплащане за пансион FB+ за хотел  Club Valtur Colonna Beach 4*: 77 Eur на възрастен дете за целия престой 7 нощувки**.
*Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г.: 5 евро за 8 дни; за лица от 75 до 80 г.: 14 евро за 8 *дни.
*Горивна такса***.
 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Плащания:
- Авансово плащане от 200 евро на човек при записване
- Доплащане: до 25 дни преди датата на пътуването (с изключение на резервациите по промоция за ранни записвания, за които плащанията задължително трябва да са според условията в съответната промоция)


2.Необходими данни за всички пътуващи:
2.1. Три имена на латиница по документ за самоличност.
2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
2.3. Номер на документа за самоличност и дата на валидност.
2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.
Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
Авиокомпания Bulgarian Air Charter
Седалище и адрес: София, ул. "Павел Красов" 35
Номер на лиценз: BG 2407 - 08
Тип самолет: MD-82


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 15 дни преди датата на отпътуване.      
- Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при записване и авансово плащане в размер на 40% при резервация с пълно плащане до 25 дни преди датата на пътуване. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
- Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/.
- Гражданите на Република България е необходимо да притежават валидни лична карта или задграничен паспорт, за да влязат и пребиват на италианска територия. Не е необходимо притежаване на виза за влизане на италианска територия. Няма специално изискване за определена валидност на личните карти или задграничните паспорти.

*ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА: Възможност за допълнителни екскурзии до "Столицата на лукса" Коста Смералда Изумрудения бряг, до западното крайбрежие на Сардиния и Алгеро - "Малката Барселона", както и до други уникални за острова архитектурни и природни забележителности. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ.
Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване до info@teztour.bg за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
Стаите в Club Valtur Colonna Beach 4* са с 3 или 4 редовни легла. При желание от страна на клиентите пътуващи с малки деца, може да се постави и бебешка кошарка. Ползването на кошарката е срещу заплащане от 5 евро на ден (35 евро за периода).
 

ПРОГРАМА:
Ден 1:
Чартърен полет на „Bulgarian Air Charter ”, летище Варна – летище Олбия/Сардиния. Трансфер до избрания хотел  в регион Олбия - Порто Черво  на североизточното крайбрежие на острова (хотел Club Valtur Colonna Beach 4* се намира само на 20 минути от летището) и настаняване. Нощувка.
Ден 2 - 7: Закуска в хотела. Свободно време или екскурзия (срещу допълнително заплащане). Нощувка.
Ден 8: Закуска в хотела. Освобождаване на стаите до 15:00 за  хотел Club Valtur Colonna Beach 4*. Трансфер до летище Олбия за полета до Варна.
Забележка: За хотел Club Valtur Colonna Beach 4*  цените са на база обогатен полупансион, включващ минерална вода и вино по време на вечеря (с възможност за пансион FB+ срещу допълнително заплащане**)

Полетно разписание в местни времена:

понеделник Варна - Олбия 14:30 - 15:50
неделя Олбия- Варна 16:40 - 19:50

Часовата разлика между България и Италия е  -1 час.

Сподели
COPYRIGHT 2008, NEYA TRAVEL LTD. ALL RIGHTS RESERVED.