Поверителност
Екскурзии и почивки - Коледни Екскурзии - Коледа във Виена-Венеция
Горещи оферти
Коледа във Виена-Венеция
Транспорт: автобус
Дати: 22/12
Дни: 6 дни/ 3 нощувки
Цена: 504 лв




Маршрут: Пловдив- София - Белград - Будапеща - Виена- Венеция

Цената включва:
* Транспорт с луксозен автобус;
* Съответния брой нощувки със закуски и вечери (вкл. вечеря на Бъдни вечер);
* Водач-придружител от туроператора;
* Екскурзоводско обслужване.

Цената не включва:
* такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
* Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
* Градски такси;
* Разглеждане на двореца Шьонбрун.

Доплащане:
* Двореца Шьонбрун - 28 лв

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в или в околностите на Лидо ди Йезоло - 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. Възможно е през 2018 г. и други европейски градове да въведат подобни такси, които биха се заплащали директно на рецепцията на хотелите лично от туристите.

Програма:

ПЪРВИ ДЕН: 22.12.2018 - 12.30 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят / 16.00 ч. – отпътуване от София – от Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 15.30 ч. Отпътуване по маршрут София – Белград – Будапеща – Виена. Нощен преход.

ВТОРИ ДЕН: 23.12.2018 - Сутринта пристигане във Виена. Панорамна обиколка на Виена с екскурзовод: двореца Белведере (отвън), Ринга - Операта, двореца Хофбург (отвън), паметника на Мария Терезия, Парламента, Кметството, Университета, „дантелената” църква „Св. Вит”, Нашмарк, къщите в стил сецесион на Ото Вагнер. Пешеходна разходка из старата част на Виена: Хофбурга (отвън), Площада на героите, ул. „Грабен”, Колоната на чумата, катедралата „Свети Стефан”, Фигарохаус, паметника на Йохан Щраус, „Кертнерщрасе”. Настаняване в хотела във Виена. Вечеря (включена в цената). Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН: 24.12.2018 - Закуска. Свободно време за разходка из централната част на града, посещение на коледните базари. По желание – посещение на двореца Шьонбрун с екскурзовод с доплащане 28 лв + такса за вход (при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва резервация и екскурзовод на  български по време на визитата, таксата за вход в двореца, която е около 14 евро, се плаща на място, посещението се организира при минимум 20 участника). Коледна вечеря в ресторанта на хотела (включена в цената). Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 25.12.2018 - Закуска. Отпътуване за Италия. Престой в Грац. Разходка из старата част на града и разглеждане на катедралата, пл. „Хауптплац”, моста над река Мур, изкуствения остров Муринзел. По желание – изкачване с фуникуляр по хълма Шлосберг, от който се открива прекрасна гледка към града. Вечерта – пристигане в хотела в района на Венеция. Вечеря (включена в цената). Нощувка.

ПЕТИ ДЕН: 26.12.2018 - Закуска. Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до Сан Марко (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), пл. „Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, Двореца на дожите (отвън), моста на въздишките, моста Риалто. Свободно време. Вечерта - отпътуване по маршрут Венеция – Любляна – Загреб – Белград - София. Нощен преход.

ШЕСТИ ДЕН: 27.12.2018 - Вечерта - пристигане на Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

Сподели
COPYRIGHT 2008, NEYA TRAVEL LTD. ALL RIGHTS RESERVED.