English Български
Горещи оферти
Шопинг в Милано от Варна
Транспорт: самолет
Дати: 12/08
Дни: 4 дни / 3 нощувки
Цена: от 780 лв
Маршрут: Варна - Милано - Варна

Цената включва:
* Самолетен билет Варна – Милано/ лет. Бергамо/  – Варна с вкл. малък салонен багаж с размери 42x32x25 см или по-малък
* 3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел /или  подобен/ ;
* Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

Цената включва:
* Голям салонен багаж:не надвишаващ 56x45x25 см – от 20евро за двете посоки ;
* Куфар за чекиране до 23кг – от 55 евро за двете посоки ;
* Трансфери летище – хотел – летище: с shuttle по график от летище до центъра на Милано – 10 евро за двете посоки ; или индивидуален летище –хотел – летище на запитване според броя хора  ;
* Екскурзии по желание ;
* Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г;


Хотели:

 
На човек в двойна стая

Ibis Milano Centro 3*

http://www.ibis.com/gb/hotel-0933-ibis-milano-centro/index.shtml

 
399 евро/ 780 лева

IH Hotels Milano Puccini 4*

http://www.grandhotelpuccini.com/

429 евро/ 839 лева


Полети:
12 август 2017  Варна – Милано /Бергамо 06:00 – 07:35
15 август 2017  Милано/ Бергамо/ – Варна  08:05 – 13:30

Примерна програма:
Първи ден /12.08.2017/

Отпътуване от летище  Варнав 06:00 , каца на летище Бергамо в07:35. Трансфер летище-хотелкъм един час  /срещу допълнително заплащане/ . Настаняване в хотела и свободно времеза самостоятелно разглеждане на град или пазаруване в периода на голетиме намаления или възможност за

Полудневен тур на Милано/ от 75 евро на човек с  английски или руски екскурзовод/  с посещение на църквата "Santa Maria delle Grazie", където се намира "Тайната вечеря" на Леонардо да Винчи, Пиаца дел Дуомо с огромната катедрала в неоготически стил- "Дуомо", наречена чудото на Италия; Ла Скала - един от най-престижните световни оперни театри; замъкът "Сфорцеско", построен през 1368 г., за да защитава града; музея на "Науката и техниката", разходка по улица "Монтенаполеоне" и нейните разклонения за търговия на дребно с най-модните стоки, покритата галерия на Виктор Емануил II във форма на кръст с остъклени тавани, където се намират най-известните магазини и заведения.

Втори ден /13.08.2017/
Закуска и свободно време за самостоятелно разглеждане на града или възможност за
Целодневен шопинг тур/ транспорт в двете посоки 25 евро на човек/  до някой от най-големите дизайнерски аутлети в Европа –Serravalle http://www.mcarthurglen.com/it/serravalle-designer-outlet/en/ , предлагащ световно известни маркито като: Келвин Клайн, Найк, Гес, Интисими, Бенетон, Фурла, Кико, Пупа и др.FoxTown http://www.foxtown.com/  в Шейцария, предлагащ световно известни марки като: Фенди, Валентино Келвин Клайн, Найк, Гес, Интисими, Бенетон, Фурла, Кико, Пупа и др.

Трети ден/14.08.2017/
Закуска и свободно време за самостоятелно разглеждане на града или възможност за
Полудневен тур за футболните фенове с разглеждане на стадиона Сан Сиро / от 65 евро на човек с  английски или руски екскурзовод/. Това еедна прекрасна възможност да видите легендарния стадион Сан Сиро. Феновете на  Милан ще могат да разгледат Casa Milan. Известен като „Храм на Италианския футбол“ , домът на Милан и Интер пази богатата историята  на двата отбора. Музеят се намира във вътрешната част на стадиона и в него са изложени най-различни експонати – множество трофей, екипи , топки идр. Има и фен магазин ,където можете да си закупите подаръци и сувенири за спомен. Построен през  1926, стадион Сан Сиро днес има капацитет за85000 човека. По време на обиколката ще можете да се разходите от съблекалните на играчите , през тунела за излизане на игрището , до трибуните.

Четвърти ден /15.08.2017/
Ранен трансфер / срещу допълнително заплащане/ до летище Бергамо. 08:05 полет за Варна , каца в 11:30

Резервации: Записването  за пътуване става  в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и Noи валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията  се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко от 30% от цената.Цената на пакета се препотвърждава със самолетната резервация.

Сподели
COPYRIGHT 2008, NEYA TRAVEL LTD. ALL RIGHTS RESERVED.