Поверителност
Екскурзии и почивки - Автобусни екскурзии от Варна - Уикенд в Амстердам в полет от Варна
Горещи оферти
Уикенд в Амстердам в полет от Варна
Транспорт: самолет
Дати: 03/05
Дни: 4 дни/ 3 нощувки
Цена: 976 лв



Маршрут: Варна - Айндховен - Варна

Полети: Варна–Айндховен-Варна
W64513 VAR EIN 1145 1355
W64514 EIN VAR 1425 1825

Хотел:
Хотел King’s Court 3* http://www.hotelkingscourt.nl/en/index.html
широк център от 499 евро/976 лв.

Цените включват:
* самолетен билет на авиокомпания Уиз Ер Варна - Айндховен –Варна с летищни такси и един салонен багаж до 10 кг с размери 55 x 40 x 23 см;
* 3 нощувки със закуски в хотел кат.3* с централно разположение
* медицинска застраховка „асистанс“ до 10 000 евро;
* трансфер летище Айндховен – хотел - летище Айндховен
* водач от фирмата организатор при мин 15 души

Цените не включват:
* чекиран багаж до 20 кг- доплащане от 70 евро за двете посоки/подлежи на препотвърждение/
* Екскурзии по желание с гид на български език;
* Градски туристически такси € 2,00-4,00 на човек/ден;
* Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.
* Входни такси за забележителностите;

Допълнителни екскурзии: 
* Полудневна Екскурзия до Койкенхоф с екскурзовод на български език – € 55,00 с включени билети за транспорт и входна такса
* дневна екскурзия до Зансе Сханс с екскурзовод на български език – € 33,00 с включени билети за транспорт
* Пешеходна обиколка на Амстердам с бълг екскурзовод-  € 20
*Цените за екскурзиите са валидни при мин 10 души.

Приблизителни входни такси за музеи и мероприятия:
Корабче по каналите на Амстардам – 13 евро
Музея на Мадам Тюсо – 20 евро
Музея на Ван Гог - 17.50 евро
Национален музей (Rijksmuseum) – 17.50 еврo
Музея на бирата Хайникен – 18 евро

Предварителна програма

1 ден/ 03.05.2017- Варна- Айндховен-Амстердам
Отпътуване от летище Варна в 11.45 с Уиз еър и пристигане в Айндховен в 13.55.
Трансфер летище-хотел.
Около 17.00- Пешеходна обиколка на Амстердам /Продължителност на екскурзията около 3 часа./ Класическа обиколка на Амстердам, обхващаща най-важните забележителности на Амстердам, протича по следния маршрут: Централна гара, Старата църква (Квартала на червените фенери), Китайският квартал (Най-големият будистки храм в Европа), Новият пазар (Единствената запазена порта от Средновековието), Къщата на Рембранд (Бившият еврейски квартал), Общината, Синият мост над река Амстел, Площад Рембранд (Най-известната картина на Рембранд, направена със скулптури в човешки размер), Плаващият пазар за цветя (Най-големият в Холандия), Средновековното дворче "Бехайнхоф", Галерията на историческия музей, Площад Дам (Двореца Дам, Националният паметник).

Свободно време за вечеря. Нощувка в избрания хотел.

2 ден/04.05.2018 – Амстердам и градините Койкенхоф
Екскурзията е с екскурзовод на български език до Койкенхоф - най-красивият пролетен парк в Холандия, който ще ви дари с незабравима разходка из обширни градини от уханни цветя. Посещението на парка става със специален обществен транспорт, който пътува от Амстердам до летище Схипхол, а оттам с друг автобус до самия парк. По пътя се наблюдават удивителни цветни лехи от лалета, зюмбюли и нарциси. Продължителност на екскурзията 5 – 6 часа.
Койкенхоф -най-мащабната цветна градина в света. Разположен между Амстердам и Хага, този парк отваря врати всяка пролет за период от около два месеца /средата на март – средата на май/, когато цъфтят множество нарциси, минзухари, зюмбюли, кукувиче грозде и разбира се – лалета! Всяка година 7 милиона грудки се засаждат на ръка, от които 4,5 млн. лалета в над 100 разновидности.В парка има и орхидеи, рози, лилии, гербери, хризантеми, люляк, азалии и над 250 000 растителни видове. Паркът се състои от най-разнообразни видове градини и градински стилове – английска градина, японска градина, натурална градина, историческа градина и т.н.
След връщане-свободно време за разходка из Амстердам. Каналите на града са място, което не трябва да пропуснете. Разходката с корабче е незабравимо преживяване /Цена 13 евро/.

3 ден /05.05.2018– Амстердам и Зансе Сханс.
Закуска. Свободен ден или по желание - полудневна екскурзия с екскурзовод на български език с влак до музея на открито Зансе Сханс. Пътува се с обществен транспорт (20 минути). Това е мястото в Холандия, което многообразно показва холандския начин на живот през 17-18 век. Тук може да наблюдавате как се прави типичното холандско сабо – дървените обувки, които в миналото са се носели от холандците, работещи предимно на полето. Днес те са един от символите на Холандия. Ще видите как се прави и прочутия и толкова вкусен холандски кашкавал и разбира се-ще видите много мелници. Разходката из музея на открито включва посещение на мелница за производство на подправки и горчица, ателие за производство на типични холандски обувки (кломпен), мандра с магазин за кашкавал. Входът за всяка от мелниците е 4 евро. Отпътуване обратно за Амстердам.
Следобед ще имате уникален шанс да отпразнувате Деня на освобождението в Амстердам.
На 5 май цяла Холандия спира, за да отбележи деня на освобождението. На този ден се предава германската войска и Втората Световна война приключва за Холандия.
На този ден цялата страна празнува-концерти, спортни събития, известни музиканти и дисководещи, специални събития за децата. Апогей на празненствата е концерта на река Амстел, който се провежда на плаваща платформа в реката. Започва в 21.00 на 5 май.

За повече информация за концертите и събитията -https://www.iamsterdam.com/en/see-and-do/whats-on/festivals/overview-music-festivals/liberation-day-amsterdam

4 ден/06.05.2018- Амстердам-Айдховен-Варна.
Закуска и трансфер хотел–летище Айндховен . Полет от Айндховен за Варна в 14.25-18.25ч.

Сподели
COPYRIGHT 2008, NEYA TRAVEL LTD. ALL RIGHTS RESERVED.