Хотел Севтополис
Павел Баня
Четиризвездният Хотел Севтополис е разположен недалеч от центъра на Павел баня, сред красив собствен парк от 10 декара с богата растителност.

Местоположение: 6155 Павел Баня

Брой стаи: 58 двойни стаи и 4 апартамента.

В стаите: спалня или две отделни легла, баня с минерална вода и уникален дизайн, индивидуален контрол на климатик/ отопление, мини-бар, кабелна телевизия, LCD телевизор, телефон, сешоар и козметика за баня, стаи с тераса и без тераса. Четирите апартамента предлагат бани с масажна вана и топла минерална вода, пода е покрит с мокет от естествена вълна.

Ресторанти и барове: Ресторант Траките - Разполага с капацитет 120 места. Предлага на своите клиенти подбрано с вкус меню от традиционната българска кухня, както и специалитети от европейската.
Лоби бар - разполага с 30 места и се намира в просторното фоайе на хотела. Той веднага впечатлява със стилната си и изискана атмосфера.
Фреш бар - предлага богат избор от енергийни, алкохолни, безалкохолни и топли напитки, пресни сокове, торти и сладоледи, алкохолни и безалкохолни коктейли.

Спорт и рекреация: Спа център - външен и вътрешен басейн с минерална вода, фитнес център, джакузи, финландска сауна, парна баня, зони за релакс.

Хотелът предлага още: румсървиз, балнеология, процедури - срещу допълнително заплащане.

Конферентни зали: Хотелът разполага с 2 зали с капацитет 40 и 60 места. Залите са мултифункционални, с дневна светлина, оборудвани с мултимедийна техника. Подходящи са за провеждане на бизнес срещи, семинари, корпоративни прояви, презентации, обучения, тийм билдинг.

Интернет: безжичен безплатен на територията на хотела.

Домашни любимци: не се приемат.

Безплатно ползване на: външен и вътрешен минерален басейн, джакузи, финландска сауна, билкова сауна, парна баня, кнайп пътека и релакс зона.

Хотелът работи: целогодишно.