Хотел Вега
София
Хотел Вега е удобно разположен за пътуващите по бизнес от страната и чужбина, само на 15 мин. от летище София и същевременно в близост до центъра.

Местоположение: 1700 София, бул. Д-р. Г.M. Димитров 75

Брой стаи: общо 77: 67 двойни стаи и 10 апартамента.

В стаите: Двойна стая класик - спалня или две отделни легла, работно място с удобен стол, интернет, телевизор, директна телефонна линия, сейф, мини-бар, вана и сешоар. Всички са оборудвани с кана за затопляне на вода, безплатни топли напитки и минерална вода. Размерът на стаята е около 25 кв.м.
Бизнес апартамент - всекидневна и спалня, телевизор. Дневната включва телевизор, удобен диван и работно бюро. Апартаментът е оборудван с мини-бар, директна телефонна линия, високоскоростен безжичен Интернет, сейф, уред за кафе и чай, баня с вана и сешоар.
Голям апартамент - разположен е на ъгъла на хотела с релаксираща гледка към три булеварда с отделни големи всекидневна и спалня. Спалнята включва легло king-size и телевизор. Всекидневната има телевизор, прекрасни столове, диван и работно бюро. Апартаментът включва вътрешен мини-бар, директна телефонна линия, високоскоростен безжичен Интернет, сейф, просторна баня с вана и сешоар.

Ресторанти и барове: Ресторант Стара София - предлага ястия и лист с напитки с високо качество в класическа атмосфера с ретро елементи. Тук дескретното професионално обслужване е в хармония с тиха музика и романтичната атмосфера на стара София.
Лоби бар - в него до полунощ можете да се насладите на атрактивни коктейли.
Винарна - уникално място, където познавачите ще открият специално подбрани резерви.

Спорт и рекреация: фитнес, сауна, парна баня, солариум.

Хотелът предлага още: пране, химическо чистене, румсървиз, обмяна на валута, офис услуги, трансфери, център за красота, рент-а-кар, лекар на повикване - срещу допълнително заплащане.

Конферентни зали: Зала Триадица - подходяща за конференции и събития за 90 участници.
Бизнес корнер - осигурява всички услуги, нужни за провеждане на мероприятия.

Интернет: безплатен кабелен и безжичен по стаите.

Домашни любимци: не се приемат.

Безплатно ползване на: фитнес зала, сауна, парна баня, паркинг и интернет.

Хотелът работи: целогодишно.