Поверителност
Горещи оферти
Бест Уестърн Хотел Експо
София
Бест Уестърн Хотел Експо е бизнес хотел, който се намира само на няколко минути от Летище София и недалеч от центъра на града. Хотелът е в непосредствена близост до Международния Изложбен Център.

Местоположение: 1784 София, бул. Цариградско шосе № 149

Брой стаи: 90 двойно стаи лукс и 9 апартамента ексклузив.

В стаите: Двойна стая комфорт - спалня или отделни легла, баня с вана, сешоар, климатик, телефон, телевизор, интернет, сейф, минибар.
Двойна стая екзекютив - спалня, баня с вана, сешоар, климатик, телефон, телевизор, интернет, сейф, минибар.
Джуниър апартамент - спалня, баня с вана, сешоар, халат, чехли, допълнителни тоалетни принадлежности, диван и масичка, климатик, телефон, телевизор, интернет, сейф, минибар.
Апартамент екзекютив - спалня, баня с вана, сешоар, халат, чехли, допълнителни тоалетни принадлежности, диван и масичка, климатик, телефон, телевизор, интернет, сейф, минибар.

Ресторанти и барове:  Ресторант и градина Форего - моментално завладява с отдалеченото си разположение от пренаселения и оглушителен център на София, както и с изчистения интериор.
Лоби бар -
мястото, където можете да прочетете днешния вестник на чаша ароматно кафе или да се насладите на следобедна закуска.

Спорт и рекреация:  фитнес и сауна.

Хотелът предлага още: пране, химическо чистене, румсървиз, казино, трансфери, рент-а-кат - срещу допълнително заплащане.

Конферентни зали: Зала Еспланада - мястото за провеждането на всякакъв вид събития. Има възможност да бъде разделена на две еднакви части (Еспланада I и Еспланада II) и дневната светлина в залата я правят предпочитано помещение за провеждане на семинари, конференции, обучения, както и за различни специални събития като промоции и изложби.
Зала Променада -
малка зала, подходяща за бизнес срещи, обучения, малки презентации или интервюта. Променада се намира на етаж Мецанин и при предварителна заявка може да бъде оборудвана с флипчарт, екран или мултимедиен проектор.
Зала Колонада -
зала с характер. Намираща се също на етаж Мецанин, както и остоналите зали. Колонада е подходяща предимно за обучения, интервюта и презентации. При предварителна заявка може да бъде оборудвана с флипчарт, екран и мултимедиен прооектор.
Зала Панорама -
изключително подходяща за сватбени тържества и партита. Също така залата е чудесно място за провеждането на бизнес събития. Панорама е много светла зала с дневна светлина, елегантно обзаведена и с възможност да бъде аранжирана според Вашите нужди и желания.

Интернет: безплатен безжичен по стаите и в общите помещения на хотела.

Домашни любимци: не се приемат.

Безплатно ползване на: интернет и паркинг.

Хотелът работи: целогодишно.

Допълнителна информация: Хотелът е напълно реновиран през 2009г.


COPYRIGHT 2008, NEYA TRAVEL LTD. ALL RIGHTS RESERVED.