Поверителност
Горещи оферти
Хотел Релакс КООП
Вонеща вода
Хотелски комплекс "Релакс КООП" е разположен в полите на Средна Стара планина и е подходящо място за почивка, предлагащо комфорт и спокойствие, далеч от градската среда.

Местоположение: село Вонеща Вода, община Велико Търново

Брой стаи: 69 двойни стаи и 6 апартамента.

В стаите: Двойна стая - две отделни легла (TWIN) или със спалня (DBL) и във всяка от тях има възможност за настаняване на допълнително разтегателно легло на трети възрастен човек или дете.
Апартамент - състоят се от хол и спалня. Възможност за допълнително настаняване в хола на двама възрастни или деца на разтегателен диван.

Ресторанти и барове:  

Ресторантът разполага с 150 места и две зали за хранене. През горещите летни дни гостите могат да се насладят на планинския полъх на терасата към ресторанта.
Лоби бар - разполага с 30 места и предлага богато разнообразие от висококачествени алкохолни и безалкохолни напитки. Прекрасно място за разпускане с чаша ароматен чай или кафе.
Коктейл Бар - разположен в близост до открития и закрития басейн на хотела и зоната за релакс. Барът предлага разнообразие от прясно изцедени плодови сокове, топли напитки, алкохолни и безалкохолни коктейли и напитки, ядки и десерти. Барът разполага с 40 места.
Лятно Барбекю - разполага с 30 места и се намира в района на езерото-рибарник. Барбекюто е подходящо място за организиране на детски рождени дни и лични празници.


Спорт и рекреация:  вътрешен и външен басейн, парна баня, инфрачервена сауна и контрастен душ.

Хотелът предлага още: риболов, велосипеди - срещу допълнително заплащане.

Конферентни зали: 
Зала
Площ / кв.м
Театрално
Класна стая
П-образно
СЕВЕР
67,6
65 - 70
25 - 30
30 - 42
ЗАПАД
52,7
35 - 40
15 - 20
15 - 20
ЮГ
33,5
8 - 10
8 - 10
6 - 8

Интернет: безплатен безжичен на територията на хотела.

За децата: детска зона в басейна.

Домашни любимци: не се приемат.

Безплатно ползване на: закрит/открит басейн, шезлонг и/или чадър около басейна, парна баня, сауна, контрастен душ, фитнес и тенис маса, Free Wi-Fi, паркинг (неохраняем).

Хотелът работи: целогодишно.


COPYRIGHT 2008, NEYA TRAVEL LTD. ALL RIGHTS RESERVED.