Поверителност
Горещи оферти
Спа Хотел Мидалидаре
Могилово

Midalidare Hotel & SPA е разположен в центъра на с.Могилово, между двете винарни Midalidare Estate. Той дава възможност за СПА почивка и дегустация на хубави вина.


Местоположение: 6239 с.Могилово 
община Чирпан

Брой стаи: 1 единична стая 8 двойни стаи 8 апартамента 2 къщи за гости

В стаите: Всяка стая разполага с климатик с възможност за индивидуално регулиране, сателитна телевизия, вграден сейф, електронна заключваща система, просторна баня с душ и сешоар,телефон, безжичен и кабелен интернет, минибар.
Първата къща се намира в градината на Midalidare Hotel & SPA. Тя разполага с два етажа, като всеки от тях е със самостоятелен вход. На всеки етаж от къщата има по три спални помещения (две от тях със спалня и едно с две отделни легла), две бани с тоалетни, едно мокро помещение, хол с маса за хранене и кухня, оборудвана с всички необходими уреди. Етажите могат да бъдат наемани по отделно. Общият капацитет за настаняване е 12 души.

Втората къща е разположена на територията на винарната Мидалидаре Естейт. Тя е с капацитет за настаняване 8 души. Разполага с 4 двойни стаи със спалня, всяка от тях със собствен санитарен възел и телевизия. Гостите имат на разположение просторен хол и трапезария за 12 души, което дава възможност за провеждане на частни мероприятия от затворен тип. Кухнята е оборудвана с всички необходими уреди за желаещите да си направят кулинарен уикенд.

Ресторанти и барове:  Midalidare Hotel & SPA разполага с ресторант с 40 места вътре и още 60 места в лятната градина. Топла и уютна атмосфера, която позволява семейни, романтични и приятелски срещи. Ресторант Vintage работи, както за гостите на хотела, така и за гостите на винарната, решили да съчетаят качествени вина с вкусни ястия. Във винената листа ще откриете бели, червени и розови вина Midalidare Estate, както и лимитирани серии, които се предлагат само в ресторанта. Тук ще можете да опитате сезонни менюта с прясно приготвена храна, както и специални седмици на световната кухня.

Спорт и рекреация:  Топъл закрит вътрешен басейн и джакузи, хидромасажиращи столове, финландска сауна, инфраред сауна, билкова сауна, турска и римска баня, винотерапия, масажи, бар, водна аеробика

Хотелът предлага още: Винен тур, възможност за риболов- срещу заплащане

Конферентни зали: Хотелът раполага с конферентна зала с 55 места и удобна отделена маса с 12 места за провеждане на по-малки конференции. Тя е оборудвана с най-нови технологии. Коридорът е просторен и дава възможност за провеждане на кафе-паузи или коктейл

Интернет: безжичен и кабелен интернет - безплатно

За децата: детски кът, настолни игри,  детска работилничка

Домашни любимци: не са разрешени

Безплатно ползване на: Топъл закрит вътрешен басейн и джакузи, финландска сауна, инфраред сауна, билкова, сауна, турска и римска баня, безжичен и кабелен интернет

Хотелът работи: целогодишно


COPYRIGHT 2008, NEYA TRAVEL LTD. ALL RIGHTS RESERVED.