Поверителност
Екскурзии и почивки - Новогодишни Екскурзии - Нова Година в Будапеща 2018
Горещи оферти
Нова Година в Будапеща 2018
Транспорт: автобус
Дати: 30/12
Дни: 4 дни/ 3 нощувки
Цена: 378 лв




Маршрут: Пловдив- София – Белград - Будапеща

Цената включва:
* 3 нощувки в Будапеща и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Будапеща, Естергом и Сентендре. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотел Berlin 3 звезди.
* Настаняването е в хотел Berlin 3*  http://www.hotelberlin.hu/
* Транспорт с луксозен автобус

Цената не включва:
   * Такси за вход в музеи;
   * Билети за корабчета;
   * Градски транспорт и пр.;
   * Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
   * Новогодишна вечеря.

Доплащане:
   * Допълнителна седалка                                            130 лв
   * Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела           110 лв

Програма:
30.12.2017 – 04:30 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят / 07.30 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 07:00 ч. Отпътуване по маршрут София – Белград - Будапеща. Вечерта - пристигане в Будапеща. Настаняване в хотел. Нощувка.

31.12.2017 - Сутринта. Панорамна обиколка на града с eкскурзовод – Площада на героите с Паметника на Хилядолетието, бул. "Андраши", катедралата „Св. Стефан”, хълма с крепостта, Рибарските кули и църквата „Св. Матиаш”, хълма Гелерт с цитаделата, крайбрежните булеварди и Парламента. Свободно време. Възможност за разходка с корабче по Дунава (цената на билета за корабчето, която е около 13 евро, не е включена в цената на екскурзията). Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

01.01.2018 - Закуска. Целодневна екскурзия до големия завой на Дунава, Естергом и Сентендре. Естергом е старата столица на Унгария. Този град, а не Будапеща, унгарците наричат „кралицата на Дунава”. Разглеждане на града и на катедралата – най-голямата църква в Унгария. Разглеждане на Сентендре – кокетно градче, чийто стар град ще ви върне назад във времето със своите дюкянчета, живописни кафенета и ресторанти, галерии и пр. Завръщане в Будапеща. Нощувка.

02.01.2018 - Закуска. Отпътуване за България по маршрут Будапеща – Белград - София. Вечерта – пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер София - Пловдив.

Сподели
COPYRIGHT 2008, NEYA TRAVEL LTD. ALL RIGHTS RESERVED.